SEH Verpleegkundige ZZP voor groot ziekenhuis Rotterdam

Omschrijving
In de rol van SEH Verpleegkundige ben je als ZZP’er of op detacheringsbasis op flexibele basis verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket. Je bent gedreven om optimale zorg te verlenen en levert proactief een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Het ziekenhuis is aspirant STZ-ziekenhuis (vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) met trauma kamers en heliplatform.

Wie ben jij
Door je ervaring functioneer je goed zelfstandig. Tevens werk je goed samen met artsen, assistenten en ondersteunende collega’s. Daarnaast:

– Ben je stressbestendig en speel je goed in op hectiek
– Communiceer je open en helder naar collega’s en patiënten
– Ben je representatief
– Heb je hart voor mensen en passie voor de zorg
– Maak je jezelf snel zaken en werkwijzen eigen

Functie eisen
Als zelfstandige SEH Verpleegkundige ben je het volgende mee:
– Relevante diploma’s en werkervaring
– VAR verklaring
– Uittreksel KVK niet ouder dan 3 maanden

Wij bieden
MedlinQ.nl is een exclusief platform voor ZZP’ers in de zorg. Wij worden door ziekenhuizen in Haarlem en Rotterdam exclusief ingezet voor de inhuur van ZZP’ers. Voor jou houdt dit in dat je als eerste hoort over nieuwe opdrachten bij deze ziekenhuizen.

Eerlijk en transparant
MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er in de zorg zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak. En dat tegen een fee van slechts 6,5 procent bij onze contract partners.

Interesse
Schrijf je direct in of stuur een mail met CV, beschikbaarheid en salarisindicatie of uurtarief naar info@medlinq.nl. Bel voor meer informatie over deze functie met Recruiter Dyanne Klein op 06-19574267.

deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)