Ervaren secretaresse 24 u. p/wk., ziekenhuis Rotterdam, 3 mnd

Regio: Rotterdam
Start opdracht: z.s.m.
Uren: 24 uur per week
Dienstverband: 3 maanden

Omschrijving
Ter vervanging van ziekte zoeken wij per direct een ervaren secretaresse die de zaken snel eigen kan maken. Je ondersteunt de Manager bij het maken van afspraken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoek. Verder beheer je de mailbox en draag je zorg voor de binnenkomende/uitgaande post, je beantwoordt de telefoon en neemt bijkomende taken op je.

Wie ben jij
Door je ervaring als secretaresse pak je dingen snel op en kan je meteen aan de slag. Je bent vriendelijk, communicatie vaardig en je kunt prioriteiten stellen. Je functioneert goed zelfstandig maar je kunt ook in teamverband werken.

Functie eisen
Om voor deze rol in aanmerking te komen beschik je over minimaal 3 jaar ervaring als secretaresse. Het is een pré als je in een ziekenhuis hebt gewerkt.

Wij bieden
MedlinQ.nl is een exclusief platform voor ZZP’ers in de zorg. Wij worden door ziekenhuizen in Haarlem en Rotterdam exclusief ingezet voor de inhuur van ZZP’ers. Voor jou houdt dit in dat je als eerste hoort over nieuwe opdrachten bij deze ziekenhuizen. Voor deze rol kunnen wij jou ook detacheren.

Eerlijk en transparant
MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er in de zorg zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak. En dat tegen een fee van slechts 6,5 procent bij onze contract partners.

Interesse
Schrijf je direct in of stuur een mail met CV, beschikbaarheid en salarisindicatie of uurtarief naar d.klein@medlinq.nl. Bel voor meer informatie over deze functie met Recruiter Dyanne Klein op 06-19574267.

Deze aanvraag is reeds gesloten.

deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)