Werkwijze

MedlinQ.nl is een exclusieve portal voor ZZP’ers in de zorg. MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak.

Hoe werkt Medlinq.nl?

Indien korte inschrijving met naam, email,  telefoon &  CV:

Binnen 48 uur na je inschrijving nemen we telefonisch contact met je op en helpen we je met het plaatsen van je profiel.

Indien zelf registratie:

Bij de registratie geef je aan welke vakgebieden voor jou interessant zijn. Vervolgens moet je akkoord gaan met de aanwezige voorwaarden. Na het afronden van de inschrijving krijg je een e-mailnotificatie met jouw definitieve inloggegevens en sta je ingeschreven.

Vanaf dit moment kun je inloggen op  Mijn Medlinq.nl om je profiel aan te maken. Nadat je profiel gereed is, kun je op elke nieuwe aanvraag binnen de door jou geselecteerde segmenten reageren.

Op het moment dat er een opdracht is binnen je vakgebied ontvang je automatisch een e-mail. Indien je interesse hebt in de opdracht kun je inloggen op Mijn Medlinq.nl. Hier vind je het uitgebreide functieprofiel, de selectiecriteria en de functie-eisen. Bovendien kun je daar (vooraf) nog vragen stellen over de vacature.  Indien jouw achtergrond en competenties aansluiten op het gevraagde profiel kun je direct via de site reageren.

lees meer...
Sluiten

Reageren op opdrachten

  • Bij elke opdracht wordt aangegeven aan welke eisen er voldaan moet worden.
  • Er kan gereageerd worden door je CV aan te bieden en aan te geven in welke mate je voldoet de selectiecriteria.
lees meer...
Sluiten

Selectie beste kandidaat

Bij elke opdracht is vooraf bekend aan welke selectiecriteria de ZZP’er moeten voldoen en wat het gevraagde maximale tarief is. Voor elk criterium krijgt de ZZP’er punten. De ZZP’er met het hoogste gewogen gemiddelde op basis van uurtarief, ervaring, kennis en opleiding  komt bovenaan de lijst met mogelijke ZZP’ers te staan.

Het systeem rankt de reacties op de opdrachten op de score. De reacties die niet volledig zijn of niet aan de eisen voldoen worden meteen afgewezen. Vanuit deze ranking wordt de top-5 of top-10 doorgestuurd naar de Medlinq.nl consultants. Deze maken vervolgens op basis van de ontvangen reacties en de intakegesprekken een keuze tussen de aangeboden kandidaten, waarna  je persoonlijk geïnformeerd wordt over de toe- of afwijzing van de opdracht.

lees meer...
Sluiten

Contract

Nadat de opdracht tot stand is gekomen tussen jou en de opdrachtgever. Wordt via Mijn medlinq.nl de opdrachtovereenkomst opgesteld.

­­In het contract worden de verplichtingen van alle partijen beschreven. Jouw verplichtingen zijn onder andere:

  • Het juist uitvoeren van de opdracht;
  • het voldoen aan de wettelijke verplichtingen;
  • het voldoen aan diverse verplichtingen die horen bij het zelfstandig zijn (meerdere opdrachtgevers, VAR verklaring, etc.);
  • het hebben van een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Uiteraard moeten alle 3 de partijen akkoord zijn met de inhoud van het contract voordat de opdracht kan beginnen.

lees meer...
Sluiten

Urenregistratie

Wekelijks voer je de gewerkte uren online in op de site. Zodra je dat gedaan hebt, ontvangt de opdrachtgever daar een melding van en kan hij de uren accorderen.

Na digitaal akkoord opdrachtgever, kun jij via Mijn medlinq.nl maandelijks digitaal een factuur aanvragen en ter beschikking stellen aan de opdrachtgever.

lees meer...
Sluiten

Betaling facturen

Als ZZP’er is het hanteren van een korte betalingstermijn van belang. Daarom zorgt Medlinq.nl voor een snelle betaling.

Wij doen alleen zaken met kredietwaardige opdrachtgevers. Dit betekent dat we opdrachten weigeren als we niet voldoende zekerheid hebben dat een opdrachtgever in staat is om zijn facturen te betalen.

lees meer...
Sluiten
deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)