Projectleider verandertraject IT ziekenhuis Haarlem

Duur: min. 2 maanden
(32-36 uur per week)

De op handen zijnde fusie tussen twee ziekenhuizen in Noord Holland zorgt voor de uitdagende opdracht om één gezamenlijk elektronisch patiëntendossier (EPD) in beide organisaties te realiseren. Eerder al kozen de raden van bestuur voor Epic, het EPD waar één van de ziekenhuizen al mee werkt. Dit grootschalige verandertraject bevindt zich in de laatste fase in aanloop naar de GoLive op 22 maart 2015. Voor de voorbereiding en organisatie van de ondersteuning van de medisch specialisten vóór de GoLive zijn wij op zoek naar een Projectleider.

De afdeling
De stafafdeling Epic draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van de ziekenhuizen en op het gebied van de patiëntenzorg en bedrijfsvoering. De afdeling slaat de brug tussen zorg-  en (administratieve) bedrijfsprocessen en ICT. Ons team bestaat voor zo’n 80% uit medewerkers met een zorg- en/of managementachtergrond. Collegialiteit, klantgerichtheid, humor en een resultaatgerichte houding worden als zeer belangrijk ervaren.

De functie
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van de ondersteuning van de medisch specialisten tot aan de GoLive op 22 maart. Bij de overgang naar Epic zullen deels handmatig medische gegevens vanuit het gebruikte EPD (Horizon) moeten worden overgezet in Epic. Bij ondersteuning valt te denken aan het invoeren patiëntengegevens zoals medicatie, voorgeschiedenis en allergieën.

In de rol van Projectleider ben je onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van medisch secretaresses en medisch studenten die deze gegevens gaan invoeren. Je zorgt voor de profielopzet, bureau selectie, prijsonderhandeling, adequate voorbereiding en instructie betreffende  McKesson/Horizon en Epic, werkomgeving en validatie van gegevens. In deze rol werk je nauw samen met medisch specialisten, managers en leidinggevenden en ben je verantwoordelijk voor de contacten met de groep medisch secretaresses en studenten.

Het profiel
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, met uitstekende projectvaardigheden, een ICT achtergrond en bij voorkeur met ervaring in de zorg. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen en over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en je werkt nauwkeurig en klant- en resultaatgericht. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je goede kennis van de Engelse taal. Methodisch werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en een 9 tot 5 mentaliteit spreekt je niet aan.

Ons aanbod
Uiteraard is het salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie en de kennis en ervaring van de kandidaat. De werkweek kan in overleg flexibel worden ingedeeld. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit het ziekenhuis in Haarlem. Startdatum: week van 5 januari.

Interesse
Solliciteer direct door je cv te sturen naar D.Klein@Medlinq.nl of bel voor vragen naar Recruiter Dyanne Klein op 06-19574267.

deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)