Pittige Projectondersteuner 20 u. p/wk., ziekenhuis Rotterdam, min. 6 maanden

Regio: Rotterdam
Start opdracht: z.s.m.
Uren: 20 uur per week
Dienstverband: 6 maanden met opzegtermijn van 1 maand en optie tot verlengen
Type opdracht: ZZP en detachering beide mogelijk

Omschrijving
Binnen de projectorganisatie rondom het accreditatieproces JCI is ruimte voor een enthousiaste, proactieve projectondersteuner. Op diverse terreinen bied je ondersteuning. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning, het redigeren van (beleids-)documenten, het organiseren van meetings, het uitwerken van gegevens, e.d.. Binnen het accreditatie-proces wordt o.a. aandacht besteed aan items die vallen binnen het domein van Facility Management & Safety (FMS). Voorbeelden hiervan zijn de technische installaties, crisisbeheersing, services, e.d. Binnen dit domein zijn er ook veel raakvlakken met Infectiepreventie alsmede medische apparatuur.

Wie ben jij
Als ervaren projectondersteuner ben je actiegericht, pak je dingen snel op en kan je goed zelfstandig werken. Je bent flexibel en beschikt over een vriendelijke en oplossingsgerichte instelling. Daarnaast ben je communicatief vaardig, kan je prioriteiten stellen en ben je stressbestendig.

Functie eisen
Om voor deze rol in aanmerking te komen beschik je over minimaal 4 jaar ervaring als projectondersteuner. Het is een pré als je in een ziekenhuis hebt gewerkt. Verder vragen wij:

–          Redelijke kennis van facilitaire processen
–          Kennis en ervaring van/met zorg processen
–          Ervaring in een vergelijkbare functie
–          Ervaring met projectmatig werken (je bent een ‘teamplayer’)

Wij bieden
MedlinQ.nl is een exclusief platform voor ZZP’ers in de zorg. Wij worden door ziekenhuizen in Haarlem en Rotterdam exclusief ingezet voor de inhuur van ZZP’ers. Voor jou houdt dit in dat je als eerste hoort over nieuwe opdrachten bij deze ziekenhuizen. Voor deze rol kunnen wij jou ook detacheren.

Eerlijk en transparant
MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er in de zorg zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak. En dat tegen een fee van slechts 6,5 procent bij onze contract partners

Interesse
Schrijf je direct in of stuur een mail met CV, beschikbaarheid en salarisindicatie of uurtarief naar d.klein@medlinq.nl. Bel voor meer informatie over deze functie met Recruiter Dyanne Klein op 06-19574267.

Deze aanvraag is vervuld.

deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)