Waarom MedlinQ.nl?

MedlinQ.nl is een exclusief platform voor ZZP’ers met aantoonbare werkervaring in de zorgsector. MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er in de zorg zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak.

De mooiste opdrachten

Medlinq.nl is een platform dat door diverse zorgopdrachtgevers exclusief wordt ingezet voor de inhuur van ZZP’ers. Dit betekent dat je je snel kunt presenteren aan interessante opdrachtgevers voor uitdagende projecten. Hiermee creëren wij een waardevolle aanvulling op je netwerk.

lees meer...
Sluiten

Professionals voor professionals

Dit houdt in dat er ervaren consultants zijn aangesteld om voor deze zorgopdrachtgevers het platform en de werking hiervan in goede banen te leiden.

Via Medlinq.nl kun je in 3 stappen reageren op zorg gerelateerde opdrachten en opdrachten in de disciplines marketing en sales, staf management en advies, automatisering en techniek, ICT, finance, inkoop en HR.

lees meer...
Sluiten

Gratis inschrijven

Inschrijven als ZZP’er is gratis. Na het verstrekken van je basisgegevens heb je toegang tot onze opdrachten en bijbehorende informatie. Deze registratie is eenmalig.

lees meer...
Sluiten

Opdrachten vinden

Als je volledig ingeschreven bent, kun je de best passende opdrachten vinden en kunnen wij jou vinden.

Het aanmaken van een zoekprofiel is eenvoudig: je geeft aan wat je vak is en welke vaardigheden je beheerst. Vervolgens worden passende opdrachten getoond en automatisch via e-mail naar je toegezonden.

lees meer...
Sluiten

Snelle betaling

Als ZZP’er is het hanteren van een korte betalingstermijn van belang. Daarom zorgt Medlinq.nl voor een snelle betaling.

Wij doen alleen zaken met kredietwaardige opdrachtgevers. Dit betekent dat we opdrachten weigeren als we niet voldoende zekerheid hebben dat een opdrachtgever in staat is om zijn facturen te betalen.

lees meer...
Sluiten

Administratief gemak

Als jij een opdracht gaat doen via Medlinq.nl, dan kun gebruik maken van het administratieve gemak van Mijn Medlinq.nl

  • Contractopmaak;
  • Digitale urenregistratie en accordatie;
  • Facturatie.
lees meer...
Sluiten

Eerlijk en transparant

MedlinQ.nl zorgt ervoor dat jij als ZZP’er in de zorg zoveel mogelijk kunt doen waar je goed in bent: het uitoefenen van je vak. En dat tegen een fee van slechts 6,5 procent bij onze contract partners

lees meer...
Sluiten

Vrijheid

Bemiddeling via Medlinq.nl betekent vooral vrijheid behouden. Medlinq.nl kent geen exclusiviteit. Dus je kunt opdrachten via andere partijen en natuurlijk uit jouw eigen netwerk zelf blijven aannemen.

lees meer...
Sluiten
deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)