FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Medlinq.nl. Heb je zelf een vraag die hier tussen hoort te staan? Stel deze  via   info@medlinq.nl. Of neem voor specifieke vragen even contact op.

Wat is Medlinq.nl?

Medlinq.nl is een platform waarmee je jezelf kunt presenteren aan mogelijke opdrachtgevers zodat zij jou kunnen vinden.  Opdracht, zoeken, vinden, verbinden.

lees meer...
Sluiten

Voor wie is Medlinq.nl bedoeld?

Ben je een ZZP’er die graag een opdracht wil vervullen? En je hebt aantoonbare werkervaring in de zorgsector? Dan is Medlinq.nl bedoeld voor jou. Op Medlinq.nl kun je je inschrijven en reageren op aanvragen.

lees meer...
Sluiten

Op welke wijze en waarop wordt de uiteindelijke selectie bepaald?

Bij elke opdracht is vooraf bekend aan welke selectiecriteria de ZZP’er moet voldoen en wat het gevraagde maximale tarief is. Voor elk criterium krijgt de ZZP’er punten. De ZZP’er met het hoogste gewogen gemiddelde op basis van uurtarief, ervaring, kennis en opleiding  komt bovenaan de lijst met mogelijke ZZP’ers te staan.

Het systeem rankt de reacties op de opdrachten op de score. De reacties die niet volledig zijn of niet aan de eisen voldoen worden meteen afgewezen. Vanuit deze ranking wordt de top-5 of top-10 doorgestuurd naar de Medlinq.nl consultants. Deze maken vervolgens op basis van de ontvangen reacties en de intakegesprekken een keuze tussen de aangeboden kandidaten, waarna je persoonlijk geinformeerd wordt over de toe- of afwijzing van de opdracht.

lees meer...
Sluiten

Hoe werkt Medlinq.nl?

Indien korte inschrijving met naam, email,  telefoon &  CV:

Binnen 48 uur na je inschrijving nemen we telefonisch contact met je op en helpen we je met het plaatsen van je profiel.

Indien zelf registratie:

Bij de registratie geef je aan welke vakgebieden voor jou interessant zijn. Vervolgens moet je akkoord gaan met de aanwezige voorwaarden. Na het afronden van de inschrijving krijg je een e-mailnotificatie met jouw definitieve inloggegevens en sta je ingeschreven.

Vanaf dit moment kun je inloggen op  Mijn Medlinq.nl om je profiel aan te maken. Nadat je profiel gereed is, kun je op elke nieuwe aanvraag binnen de door jou geselecteerde segmenten reageren.

Op het moment dat er een opdracht is binnen je vakgebied ontvang je automatisch een e-mail. Indien je interesse hebt in de opdracht kun je inloggen op Mijn Medlinq.nl. Hier vind je het uitgebreide functieprofiel, de selectiecriteria en de functie-eisen. Bovendien kun je daar (vooraf) nog vragen stellen over de vacature.  Indien jouw achtergrond en competenties aansluiten op het gevraagde profiel kun je direct via de site reageren.

lees meer...
Sluiten

Wat voor opdrachten vind ik op Medlinq.nl?

Wij hebben zorg gerelateerde opdrachten en opdrachten in de disciplines marketing en sales, staf management en advies, automatisering en techniek, ICT, finance, inkoop en HR.

lees meer...
Sluiten

Waar kan ik vragen stellen over de procedure of over de opdracht?

Bij iedere opdracht heb je de mogelijkheid om (vooraf) vragen te stellen over de opdracht. Dit gebeurt digitaal. Het is niet mogelijk om hierover telefonisch contact op te nemen. Iedere ZZP’er heeft recht op dezelfde informatie, daarom worden de antwoorden op alle vragen altijd gepubliceerd via Medlinq.nl bij de opdracht zelf. De exacte sluitingsdatum voor het stellen van vragen vind je in de e-mailnotificatie van de opdracht en bij de opdrachtinformatie zelf. Na deze datum is het niet meer mogelijk om vragen te stellen.

 

lees meer...
Sluiten

Hoe kan ik reageren op een opdracht?

Indien je interesse hebt in de opdracht kun je inloggen op Medlinq.nl. Hier vind je het volledige aanvraagdocument met een functieprofiel, de selectiecriteria en de functie-eisen. Je kunt hier een aanbod doen op basis van je persoonlijke score op de selectiecriteria en je uurtarief. Medlinq.nl controleert je reactie en zet deze in de totale lijst met reacties.

lees meer...
Sluiten

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, hoe kan ik deze alsnog verkrijgen?

Neem contact op met een van onze consultants, ze kunnen direct de gegevens verschaffen.

lees meer...
Sluiten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, waar kan ik deze opvragen?

Je kunt deze opvragen door middel van het aanklikken van de link ‘Wachtwoord vergeten’ onder het loginvenster. Bij opgave van jouw  bij Medlinq.nl bekende e-mailadres, ontvang je de instructies om jouw wachtwoord te herstellen.

lees meer...
Sluiten

Ik heb niet op tijd kunnen reageren op een opdracht, wat kan ik doen?

Indien de termijn voor het indienen van een bieding is verstreken, is het niet meer mogelijk om te reageren op een opdracht. Wij kunnen hier helaas geen uitzondering op maken.

lees meer...
Sluiten

Wanneer krijg ik een reactie op de door mij ingediende offerte?

In de e-mailnotificatie van de opdracht en bij de opdrachtinformatie zelf, tref je een planning aan met daarin de verwachte datum van de terugkoppeling. Je wordt via de e-mail op de hoogte gesteld van de toewijzing/afwijzing.

lees meer...
Sluiten

Wanneer en hoe wordt de uiteindelijke selectie bekend gemaakt?

Als je de opdracht toegewezen krijgt, word je via de e-mail op de hoogte gesteld van de selectie.

lees meer...
Sluiten

Hoe blijf ik op de hoogte van de voor mij passende opdrachten?

Op basis van jouw persoonlijke instellingen zenden wij je automatisch een notificatie via de e-mail van alle opdrachten die voldoen aan je criteria.

lees meer...
Sluiten

Hoe zorg ik ervoor dat ik zo veel mogelijk kans maak op een opdracht?

Het belangrijkste is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult. Dat verhoogt de kans op een match. Verder is het belangrijk dat je een reëel uurtarief hanteert. Een relatief hoog uurtarief kan ervoor zorgen dat je opdrachten mist.

lees meer...
Sluiten

Moet ik bij iedere opdracht steeds mijn documenten opnieuw sturen?

Nee. Medlinq.nl houdt jouw opdrachtgevers op de hoogte van jouw gegevens. Ook alle aanvullende informatie zoals VAR, KvK, etc. die opdrachtgevers verlangen, hoef je via Medlinq.nl maar eenmaal aan te leveren en niet bij elke opdracht weer.

lees meer...
Sluiten

Moet ik onderhandelen over mijn uurtarief?

Nee. Medlinq.nl onderhandelt aan de hand van het uurtarief dat jij op je profiel hebt vermeld. Daarom is het belangrijk dat je een reëel uurtarief opgeeft. Hanteer je een hoog tarief, dan bestaat de kans dat je interessante opdrachten mist.

lees meer...
Sluiten

Wat verdient Medlinq.nl aan mij?

We hanteren een fee van 6,5 procent van het tarief voor opdrachten bij onze contractpartners. Dit percentage wordt ingehouden op de uiteindelijke factuur die aan jou betaald wordt.

lees meer...
Sluiten

Verzorgt Medlinq.nl ook de administratieve afwikkeling?

Ja. Via Medlinq.nl krijg je je contract en je geld.

lees meer...
Sluiten

Welke betalingstermijn hanteert Medlinq.nl?

Als ZZP’er is het hanteren van een korte betalingstermijn van belang. Daarom zorgt Medlinq.nl voor een snelle betaling.

Wij doen alleen zaken met kredietwaardige opdrachtgevers. Dit betekent dat we opdrachten weigeren als we niet voldoende zekerheid hebben dat een opdrachtgever in staat is om zijn facturen te betalen.

lees meer...
Sluiten

Waarom is Medlinq.nl voor opdrachtgevers interessant?

Medlinq.nl levert haar opdrachtgevers rapportages over de externe inhuur zoals zij dit willen. Per bedrijf, per divisie, per afdeling. Via Medlinq.nl krijgen opdrachtgevers daarmee inzicht in hun eigen inhuur en de kosten hiervan. Medlinq.nl maakt hun inhuur transparant. Zij zien ook waar jij als professional werkzaam bent en bent geweest en wat jij zelf zou willen. Kwaliteit in professionals en informatie over inhuur is de meerwaarde voor opdrachtgevers.

lees meer...
Sluiten

Is mijn privacy gewaarborgd?

MedlinQ.nl respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van haar website www.MedlinQ.nl. MedlinQ.nl gebruikt alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de doeleinden, zoals die in de Privacy Statement zijn omschreven.

lees meer...
Sluiten
deel deze pagina via

werkervaring in de zorg
en bewezen succesvol?

Schrijf je in

Voornaam + Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Curriculum Vitae (Word of PDF)